16,000 SF of warehouse property in East Atlanta were turned into technology headquarters for Big Nerd Ranch. As a fast-paced technology company with world-class customers ranging from Facebook to NASA, Big Nerd Ranch (BNR) outgrew their first Kronberg Wall-designed headquarters in a matter of months. Their new flexible workplace reflects their culture and values. Adapting and reusing the existing shell of a warehouse allowed for the design to have high ceilings, exposed structure and plenty of natural light. Big Nerd Ranch’s new headquarters offers a high level of flexibility, creativity and comfort, while raising productivity by reinforcing innovation and sense of community. Our long-term working collaboration with Big Nerd illustrates our strong commitment to client needs.

Let's Make Our Cities Better Places